Varför är smet så gott??

Inatt har jag inte fått många timmars sömn. Det var sen träning igår och som alltid blir jag pigg. Att komma hem strax innan elva på kvällen och så mycket energi i kroppen som jag hade är inte alls kul. Sova var inte att fundera på.
Jag umgicks lite med min storebror, lite tjöt om högskola, bilar och liknande. Det var en trevlig stund, även om vi båda egentligen bara ville koncentrera oss på vad som hände på våra datorer ;)
Vid ett-tiden lämnade jag soffan och gick till köket för att baka lite. Det fanns ett sug som jag behövde stilla.  Fram med mjöl, socker, ägg, smör osv. Och en stund senare luktade det gott i hela huset. Det var mysigt att vara ensam uppe och baka, trots att jag egentligen skulle sova.

Hur själva rulltårtan smakade vet jag inte, men smeten var i alla fall god. Tyvärr lite för god. Jag åt lite mycket och den sockerkick jag fick var inte att leka med ;)
Ojojoj, när jag väl gick och la mig gick det inte alls att somna. Jag var uppe i varv, hade det inte varit mörkt och mitt i natten så skulle jag gärna satt på mig träningskläder och sprungit några kilometer.
Det blev mycket tvtittande innan jag tillslut vid fyra-tiden stängde av min tv.

Natten blev inte alls lång. Det var meningen att jag skulle gå upp strax efter sju, men redan vid kvart över sex vaknade jag. Huvudet, halsen och alla leder i hela kroppen gjorde ont och näsan rann. Förkylning, välkommen till mig.

För snart två timmar sedan började jag min färd hem till Kalmar igen. Tåget lämnade Göteborg C för ca 30 minuter sedan och jag beräknas ankomma till Kalmar C om ungfär 3,5 timmar.
Det kommer bara bli massa plugg på hela resan. Om exakt ett dygn sitter jag i en sal i Kalmar och skriver tenta.

Som avslutning måste jag bara säga jag inte tycker att KungälvsPosten skrev speciellt mycket om derbyt. Det var ju bara mass snack om mig ;)

Ha en underbar dag.
Kram

Kommentarer
Postat av: Matilda

Let's make those cookies!!



http://bambi.blogg.se/2010/october/cookie-dough-cupcakes.html

2010-10-15 @ 17:26:43
URL: http://matildapetrasara.blogg.se/
Postat av: Malin

Matilda, jag lovar att baka dessa tills nästa pluggkväll hemma hos mig :D



2010-10-15 @ 18:27:51
URL: http://malinnr15.blogg.se/
Postat av: Matilda

WIIIIIIIEEEEEE!!

Du borde öppna ett café. På riktigt.

2010-10-18 @ 14:51:04
URL: http://matildapetrasara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0