Bästa tidpunkten

Har precis kommit på att den bästa tidpunkten för mig att plugga på är på nätterna!

Det låter kanske konstigt, men jag är ju inte riktigt som alla andra ;) Jag tycker det är mysigt att sitta uppe helt själv och plugga på nätterna. Det finns absolut inget som kan störa mig. På dagarna är det lätt att fastna en stund framför datorn för att kolla läget, chatta lite och sånt. Tvn är också farlig för det går en del program på dagtid. Mobilen ska vi inte tala om. Det räcker med ett sms för att starta igång en konversation som kan pågå hur länge som helst.
På nätterna sover de flesta och jag kan sitta och plugga i lugn och ro. Det är en helt annan känsla. Jag är mycket mer taggad och motiverad till att plugga när jag vet att det inte blir några oväntade avbrott.

Den enda nackdelen jag ser med att spendera nätterna vid kurslitteraturen är att jag inte har så lätt för att få hjälp om det behövs. Under dagtid går snabbt att plocka fram telefonen och ringa ett samtal, eller fråga på facebook. Mina sömntimmar blir också mindre av nattplugget. Det finns i och för sig ingen som säger att jag måste ställa alarmet på klockan nio, men jag har liksom ingen lust att sova bort hela dagarna för att jag stannar uppe länge på nätterna.
Jag snittar 4-5 timmar sömn/natt och så länge jag känner att min kropp och jag klarar av detta så ser jag inte någon anledning till att ändra mitt beteende.

Jag räknar med att ha läst klart de sista kapitlerna i "Statistisk dataanalys" om ungefär en timma. Efter det ska några uppgifter göras och när de är klara så ska jag börja göra mig klar för att sova.

Jag är en nattmänniska!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0