Sannolikhetslära

Tja!

Idag har jag suttit på en 4 timmar lång föreläsning och lärt mig hur man räknar ut sannolikheten att få en krona respektive klave när man kastar ett mynt. Va fasen liksom? Är det här verkligen högskola? Jag minns att det var sånt här jag räknade när jag gick i 4:e klass.
Än så längre är den nya kursen, Ekonomisk Statistik, väldigt chill.

Även i morse vaknade jag tidigt, fast inte lika tidigt som igår. Klockan visade på några minuter efter sex och jag tyckte det var onödigt att sova vidare. Jag var egentligen trött, men med lite kaffe i kroppen så lyckades jag vakna till liv. Hela förmiddagen satt jag med nationalekonomin. Tillslut snurrade hjärnan och jag kände mig lite smått galen, så galen att jag skapade en egen uppgift och la upp på facebook. Jag känner mig ganska nöjd att jag förstår vad det är jag gör och att det faktiskt blir rätt. Mina kompisar tycker dock att jag är lite små knäpp som pluggar så mycket. Visst, även jag skulle egentligen behöva sova några timmar till varje natt men jag har valt att sumpa några timmars sömn för att kunna plugga extra mycket. Det hade varit väldigt gött att klara kursen.

Nu är det kväll och jag sitter här i soffan och kletar i mina ljus. Jag tror aldrig att jag kommer bli tillräckligt vuxen för att sluta leka med smält stearin. Det är bara så mysigt och barnsligt...

Imorgon är det nationalekonomi som gäller hela dagen!

God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0