Surprise

Igår gjorde jag något galet, men som uppskattades väldigt mycket.
Det fanns en anledning till att jag gick till skolan mitt inatten för att plugga. Jag hade nämligen planerat in att åka hem till Göteborg, till min familj. Det var bara några få som visste om mina planer. Familjen hade inte fått veta något. Jag ville helt enkelt överraska dem.

Klockan 11.57 lämnade tåget Kalmar central för att rulla mot Göteborg. Resan gick bra, men min trötthet var inte att leka med. Det är inte varje dag jag frivilligt väljer att gå upp, efter endast 2 timmars sömn, klockan fyra på natten för att plugga. Att jag inte somnade i skolan var ett under...
Till Göteborg kom jag i alla fall till strax innan 16 och en stund senare satt jag på bussen till Kungälv. Jag visste att mamma, pappa och lillebrorsan var i Mimershallen där det var dags för match.

När jag kom till hallen såg jag pappa.
Jag: Hej pappa :)
Pappa: Hej... Men va? Heeeej!

Jag fick reda på i efterhand att han inte riktigt kopplade att det var jag ;)

Mamma var borta så jag ringde henne.
Jag: Hej mamma, vart är du?
Mamma: Jag är i cafeterian i mimers...
Jag: Jag är också där, fast utanför dörren.

Å så gick det till när jag överraskade mina föräldrar...
Lillebrorsan hade sett mig på läktaren, men tyvärr hann jag inte hälsa på honom innan matchen.
Själva matchen vann Marstrand tillslut med 5-3. Det satt långt inne, med bara några min uter kvar stod det 2-3, men de vände allt! Så gött!

Idag njuter jag av att vara ledig. Det finns ingenting att göra här hemma, vilket betyder för mig att jag med gott samvete kan göra det jag känner för att göra.

Ha en underbar dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0