Trött!

Idag är jag nog tröttast i hela Sverige. Varken jag eller min hjärna är skapt för att plugga. Jag är för gammal för detta.
Igår blev det en sen kväll. Jag hade Matilda på pluggbesök på kvällen. Islutet blev det dock bara massa prat, men det var himla trevligt! När hon gick hem vid halv elva fick jag lite smått ångest för att jag pluggat för lite... och därför kröp jag till soffan, la en go filt runt mig och började plugga. Det var as tråkigt! Strax efter midnatt packade jag ihop sakerna och la mig i sängen istället.
Att sova var dock inte så lätt. Jag var inne i alla kurvor och annat skit som nationalekonomin bjuder på. Det tog lite drygt en timma innan ögonen stängdes.
Efter åtta timmar vaknade jag och var tröttare än när jag gick och la mig. Det är knappt att jag orkar hålla mina ögon öppna.
Och nu har pluggandet pågått i nästan tre timmar... och jag är ännu tröttare.

Jag vet inte hur många gånger jag sagt det, men nationalekonomi suger faktiskt riktigt hårt!!!!
Jävla kurs....

Idag var det dessutom meningen att jag skulle tagit bort gipset, blivit av med stygnen, fått ett nytt gips och sedan börja få gå lite lätt på foten... men självklart måste jag vänta en hel vecka till. Det är så trist och jag har verkligen tröttnat på att hoppa runt men kryckorna!

Jag är så trött på allt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0