Underbar dag!

Trots att det bara snöar och snöar hela tiden så är jag ändå gladare än gladast. Det är så mycket bra som händer hela tiden. Det är omöjligt att sluta le. Inte ens nationnalekonomin kan krossa mitt leende. Jag älskar dagar då allt bara flyter på, dagar då allt bara är så där bra.
Idag har jag haft en sånhär dag. Jag vaknade visserligen strax innan fyra inatt/morse, men att gå upp då var bara härligt. Jag hade drömt en så konstig dröm och valde att istället sätta mig i soffan och fundera på vad som egentligen hände.

Den handlade om skolan. Vi skulle läsa en kurs men skolan tyckte att den var onödig så därför hoppade alla av programmet, sa upp sina lägenheter och flyttade hem till familjen istället. En vecka senare fick vi reda på att kursen skulle komma tillbaka och då ville alla helt plöstligt plugga igen. Det blev kaos eftersom ingen hade någonstans att bo.
Drömmen var bara så skum, men ändå mycket intressant. Jag förstår inte vart allt kommer ifrån.

Jag har idag ägnat mig åt plugget. Timmarna går inte längre att räkna med bara mina fingrar, 12 timmar hittills och innan denna kväll är slut så kommer det bli ungefär 2 timmar till. Hade det varit en vanlig dag så skulle jag slutat plugga för länge sedan, men den här dagen är inte vanlig. Allt känns bra så bra och därför passar jag på att plugga massa. Det känns bara bättre och bättre, fortsätter det så här så kommer tentan inte alls vara några problem!


Igår postade jag ett litet paket till min lillälskling. Det var några nagellack, varav ett sånt nagellack som jag skrev om för några dagar sedan. Paketet kom fram idag och det var en mycket glad och tacksam Emma som ringde mig.
Det är kul att ett litet paket kan göra någon så glad! Fast i och för sig så är allt jag ger henne alltid det bästa. Jag minns en jul för några år sedan. Emma fick massa leksaker, men den absolut bästa julklappen var ett kort på mig. Hon sprang runt med det i handen hela kvällen. Det fick även följa med till dagis. Den bästa julklappen behöver inte alltid vara den dyraste...

Nu ska jag plugga en stund till.
Trevlig kväll!


Jag och Emma ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0