Kungälvs sjukhus - NEJ TACK!!!

"Är med stor sannolikhet en ledbandsskada" - 2008-06-03

Jag är mer än irriterad! Idag kom journalkopian från Kungälvs sjukhus. Jag begärde att få en kopia på allt som hade med min fot att göra. Jag ville veta exakt vad som skrivits för att kunna knåpa ihop min anmälan.

Under mina drygt tre år har jag hunnit med 13 läkarbesök, på Kungälvs sjukhus, med foten och ändå har jag läkarna sagt att det inte är något fel. I journalen går det däremot att läsa "Är med stor sannolikhet en ledbandsskada" (2008-06-03) i bedömningen av magnetröntgen. Det här gör mig så jävla förbannad! Hur fan kan de sitta och säga till mig att foten är helt normal och att jag i stort sett är inbildningssjuk när de i jorunalen skriver något annat?! Det är för mig helt ofattbart!
I anteckningarna från ultraljudet 2008-05-29 läser jag "Ser svullnad och kraftig irritation kring tibialis posterior medialt", "... separat förbening..."
När läkaren ringde mig så sa han att allt såg bra ut. Hur fan kommer detta sig!?
Det är ju fan dessa saker som opererades i december! Jag känner mig så jävla lurad, varför har de inte berättat sanningen för mig?

Hur kommer det sig att Kungälvs sjukhus hela tiden har sagt att allt är som det ska, men skriver sanningen i journalen? Jag förstår inte varför de inte tog tag i saken från början! Hade de gjort något åt saken så kanske min skada hade varit borta för länge sedan! De vet inte hur mycket jag har lidit, alla nätter jag legat vaken pga smärtor. Jag har tappat förtroendet för detta sjukhus. För mig har det bara skapat massa problem.

Jag är mycket besviken, arg och irriterad. Enligt läkaren är det tveksamt om foten kommer bli 100% bra, det har gått så lång tid. Det är tråkigt att jag blivit ignorerad. Läkarna borde tagit tag i saken dirket, men trots 13 besök gjordes inte ett smack! Det är ju inte riktigt så att jag älskar att åka till sjukhuset...

Fy fan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0