Bekräftelse

Det finns ju en sån där Av och På knapp för våra känslor, ellerhur? Alla har den någonstans, vissa är duktiga på att använda den medanför andra knäpps den på och av lite per automatik eller när vi helst inte vill det egentligen..sån är jag. Jag har noll kontroll över min knapp! Jag vet fan inte ens var den sitter..

Jag såg ett program om de hemlösa, där var en kvinna som sålde sex, hon visste var hennes knapp satt, men hon hade stängt av för länge sedan, å nu kunde hon inte få igång systemet igen.. knappen hade rostat fast.. Kanske behövs den här automatiska på och avknäppningen så att vi inte fastnar i ett läge. Det är kanske inte meningen att vi ska veta var den sitter..


Men när det bara gör ont, som nu.. vill jag bara starta om hela systemet, ctrl+alt+delete...


För några timmar sedan när jag var ute och gick reflekterade jag över att jag i just det ögonblicket inte kände något speciellt. Jag gillade den känslan... Jag kostade på mig ett leende och hoppade ut i gräset och bara mös i min icke känslorika värld. Ingenting av känslor existerade och det kändes som inget spelade längre någon roll. Jag var färdig och kunde gå vidare!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0