Sömnlös natt!

Ångest på hög nivå!!!

Mitt huvud håller på att sprängas och det går bara inte att sova. Om ungefär två timmar ska jag befinna mig på jobbet, och väckarklockan ringer alltså om en halvtimma. Jag har inte fått någon sömn hittills och nu är det bara att acceptera att jag blir sömnlös denna natt.
Det är bara så störande. När jag väl vill sova så går det inte... Jag är så trött på detta!

Hur fan ska jag palla med en arbetsdag med denna huvudvärk? Och dessutom utan att ha sovit.
Det känns just nu bara meningslöst att ligga kvar i sängen och jag ska därför lämna platsen och gå ut och springa en liten sväng. Det lär förmodligen vara vrålblött överallt, men jag orkar inte bry mig. Jag måste få röra på benen lite!

Lördagen var för övrigt katastrof. Mycket mer än så behöver jag inte säga... Glöm och gå vidare... eller nått sånt. Mycket dålig dag helt enkelt.

Jag skulle göra vad som helst för att få en paus, ett break från allt. Behöver rensa hjärnan lite. Skaka ur allt dåligt som gnager där inne, ta tag i livet och få allt att bli lite bättre. Jag behöver ett par dagar då jag bara gör det jag vill och känner för. Ett par dagar för mig själv då jag släpper kontrollen över allt. Då jag bara låter dagarna gå utan att planera något. Låter tårarna rinna om det behövs, struntar i äta om jag inte är hungrig, ligger kvar i sängen hela dagen om det känns bra... Ja, jag behöver helt enkelt ett par dagar för mig själv!

Idag jobbar jag sista dagen för denna vecka. Imorgon startar min lediga vecka. Ack va gött det ska bli att få andas ut lite, och dessutom inte behöva gå upp mitt i natten. Jag ser fram emot att få sova lite längre på morgonen och bara få slappa en del.
Att jag dessutom ska spendera veckan med min lilla prinsessa gör att allt känns sådär extra bra.

Nä, nu måste jag rappa på och lämna datorn om jag ska få avklarat löprundan innan det är dags att dra till jobbet.

Ha en underbar söndag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0