Min söndag

Jag har idag haft ännu en ledig dag. För att bara njuta och ta det lugnt har jag idag gjort det som jag känt för.
Dagen startade med en promenad i det underbara vädret. Jag gick förbi en cirkus och tänkte på när jag, mina bröder och pappa var på cirkus för ett par hundra år sedan.


 

Det var många år sedan och jag minns inte speciellt mycket mer än att det var svinkallt den dagen.

 

Jag fortsatte sedan min dag med en sväng till IKEA. Jag skulle bara fördriva tiden lite, men som alltid kom jag därifrån med några saker i en påse. Idag blev det ett nytt duschdraperi, nya kuddar till sängen, en kruka och några glas.
Det är konstigt att jag alltid hittar något som kan vara bra att ha när jag är där ;)

Väl hemma igen satte jag igång med att baka. Jag tänkte överraska mina kompisar med brownies imorgon i skolan. Nu vet jag i och för sig inte om det kommer bli någon överraskning, mina kompisar kanske hinner läsa detta inlägg innan vi träffas imorgon.



De blev riktigt lyckade, kladdiga och jag hoppas att de kommer smaka gott. Jag är inte sugen alls på något sött och har därför inte ens smakat på dem.

Medan plåten var i ugnen passade jag på att plantera lite på balkongen.

 

Jag och Martina planterade i dessa krukor för bara några veckor sedan, men innan de knappt hade hunnit växa så lyckades vi ta död på dem. Vi får se hur det går den här gången ;)

 

Imorgon är det måndag igen och jag har en föreläsning på mitt schema. För att vara förberedd på det som kommer tas upp så ska jag nu öppna boken och läsa de två kapitlen som föreläsningen handlar om.

:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0