Morsdag

Det är bara några få timmar kvar av denna vecka...

Det är väl knappast någon som har missat att det är morsdag idag eller? Det är dagar som den här som alltid brukar vara så stressiga. Man ska hinna med så mycket och flänga runt till massa folk. Fika här och fika där. Bli illamående av all fika och inte orka äta mat. Ungefär så där tycker jag det alltid varit...
Men idag vet jag inte vad som hände riktigt. Jag har varit ute på äventyr halva dagen, men ändå tycker jag att jag har hunnit med att slappa en del.


Jag och mina bröder (läs: jag) hade köpt en blomma till älskade mamma som vi (läs: jag) ställde fram på köksbordet innan hon gick upp. Älskade mamma blev såklart glad!

Efter frukosten drog vi iväg till andra sidan (läs: fel sida) älven, till Nol och mormor och morfar. Där väntade lillälsklingen och hennes familj på oss.

Tillsammans våldgästade vi mormor och morfar. Det bjöds på lite (mycket!) fika.

 

 

Och glass

 

 

På väg till bilarna hittade vi en fågel som verkade till en början vara skadad. Den satt på marken och såg allmänt fjantig ut.

Efter ett tag fick den nya superkrafter och flög upp och satte sig på mosters axel

... innan den flög vidare till närmsta träd...

 

På vägen hem tog vi omvägen om Stenungsund för att checka läget inför morgondagen.

Vi hann knappt hem innan det var dags att dra iväg igen. Denna gång upp till farmor och farfar där det väntades mer fika...

Att efter ett par timmar komma hem igen var riktigt gött. Jag smådog lite i soffan

 

 

... Soffan är platsen jag har spenderat mina senaste fyra timmar på. Gött mos och ack va slappt...

Nu är jag däremot inne i mitt rum, träningskläderna ligger på skrivbordet och jag längtar redan till det blir morgon och väckarklockan ringer så att jag kan få gå ut och röra lite på mina ben, få gjort sjukgymnastiken och bara njuta av livet.

Imorgon är det även första introduktionsdagen på sommarjobbet. Klockan halv åtta ska jag befinna mig på Borealis i Stenungsund.

Ska jag hinna med att springa innan jag ska iväg imorgonbitti så är det hög tid för mig att börja tänka på refrängen. Väckarklockan ringer strax efter fem, en joggingrunda på en timma väntar innan jag ska göra mig klar och åka iväg.

Hoppas bara att regnet håller sig borta för jag hatar verkligen att springa när det regnar!

 

 

Trött_brud91 säger nu Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0