Onsdag hela dagen lång

Då börjar även den här dagen lida mot sitt slut. Trots min extremt dåliga start så tycker jag ändå att dagen får ett VG i betyg.

 

Jag var i förmiddags på sjukhuset för tredje gången denna vecka. Det är snart mitt andra hem. Idag var det ett födelsemärke som skulle kollas upp. När jag opererade bort mina mandlar för drygt en månad sedan så hade narkosläkaren kommenterat ett födelsemärke som jag har vid ena örat. De tyckte att det såg konstigt ut och skickade därför en remis undertiden jag opererades. Jag har för typ 10 år sedan kollat upp detta märke, men orkade inte bry mig utan tackade för att de brydde sig och tog emot en tid till hudläkaren.

 

Idag var jag alltså där, och allt vara bara bra. Undersökningen tog en halv minut och då kollade han på födelsemärket vid örat samt på min rygg så att det inte fanns några där. Det var alltså ingen fara, allt var som det skulle. Hade jag inte haft mitt frikort så skulle jag flippat sönder, men nu när jag inte behövde betala något så var det lugnt.

 

Efter mitt sjukhusbesök drog jag in till centrum där Matilda och Erika väntade. Det var dags för sushi. Underbart god frukost!

 

 

Efter mat och kaffe drog vi oss till skolan.

På schemat stod det övning, och som vanligt var jag och mina kompisar lite mindre fokuserade på vad läraren sa där framme. Matilda fokuserade på sin mobil och Annahita väntade på att rasten skulle börja så att hon kunde gå på toaletten.

 

Måste bara berätta en sak som hände på första rasten. Igår lyckades jag spräcka mina favoritjeans och bara för det blev jag idag tvungen att plocka fram mina gamla svarta jeans som legat i garderoben i över ett år. Jag och mina kompisar skulle gå iväg och jag skulle därför stoppa min mobil i bakfickan. Till min förvåning låg det en hundralapp där. Den hade blivit något missfärgad, men va fasen liksom den har ju legat i ett par jeans i över ett år! Tvättad, torkad och allt sånt där. Nu kanske jag ska ta fram massa andra kläder som också legat länge i garderoben, kanske jag kan bli lite rik… ;)

 

Något missfärgad...

 

När det återstod en timma av lektionen valde vi att lämna stället. Jag och Matilda cyklade till Giraffen och Annahita åkte hem till sig. När vi var klara där drog jag hem till mig, slängde in tvätten i maskinerna och påbörjade min slapparkväll. Idag har det inte blivit någon träning alls, men en vilodag behövs verkligen. Min kropp gör ont, träningsvärk i benen och ryggen är inte helt okej. Imorgon är det dags att dra igång med träningen igen!

 

Nytvättade jackan...

 

Dagen började otroligt dåligt, men slutade mycket bra. Jag ger som sagt den här dagen ett VG i betyg. Imorgon är det torsdag, jag har tidig föreläsning (8.45-11.45), men innan den startar ska jag ha hunnit med en joggingrunda. Hoppas bara att vädret blir lika bra som det har varit idag, för att springa i regn har jag inte lust med!

 

Nu ska jag göra min sjukgymnastik samt läsa igenom de kapitlen som morgondagens föreläsning handlar om innan det är dags att slappa framför tvn.

 

Ciao!


Kommentarer
Postat av: AH

Jag ÄLSKAR din blogg! Men att bara hitta pengar sådär.. Inte rättvist eller så kan man se det som en kompensation av gud för att du orkar hänga me oss ;)

2011-05-18 @ 21:59:29
Postat av: Malin

Haha AH, du är la go! :D

Ser du vilket fint kort jag fick på dig å Matilda, smygfotograferar lite under lektionstid ;)

<3

2011-05-18 @ 22:07:55
URL: http://malinnr15.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0