Sista maj

Om några timmar är det inte bara ny dag utan även en ny månad...

Jag välkomnar här med lite motvilligt herr Förkylning. Imorse vaknade jag med en näsa som rann värre än ett niagarafall. Det hade kanske inte varit något problem, men min näsa tycker inte om att jag är förkyld. Alla blodkäl blir så där extra tunna och jag börjar blöda näseblod för minsta lilla grej. I värsta fall till och med när jag nyser. Lite lagom jobbigt, men jag försöker ignorera det.

Jag skrev igår om min axel som mirakel-Johan tejpade. Idag gör den inte längre lika ont, men all smärta är inte borta. Den är i alla fall bättre och det är huvudsaken. Det kan liksom bara bli bättre nu.

Min förmiddag var ledig och jag passade därför på att sitta ute i solen och plugga inför tentan på lördag.

Vid tolv-tiden var det dags att åka till Stenungsund för att genomföra truckutbildningen.

Mobil är förbjudet att ha innanför området och jag måste faktiskt erkänna att det känns lite naket att vara utan den på dagarna. Alla mina smycken är också avtagna. Inga halsband, armband, örhängen eller ringar. Det känns mycket skumt.

Mina arbetskläder är sjukt stora. Det får plats en hel Malin till i byxorna.

 

Skyddsglasögon och hjälm är ett måste att använda...

 

Idag var det som sagt truckutbildning som skulle avklaras. Först hade vi teori i lite drygt fyra timmar och ett prov efter det, som jag klarade galant, innan vi gick ut och körde truckarna.

Lätt som en plätt utförde jag de moment som skulle göras och vips så var truckkortet i min hand. Eller ja, inte ännu men jag klarade allt man skulle göra. Busenkelt!

När jag kom hem var klockan nästan åtta och jag valde att sätta mig framför tvn för att bara ta det lugnt. Näsan rinner fortfarande och jag är just nu sjukt trött.

Jag ska snart gå och lägga mig. Imorgon planerar jag att gå upp tidigt för att hinna plugga lite ekonomistyrning innan det är dags för brandövningen.

Sov gott! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0