Tvätt och lite grillning

Jag skrev tidigare idag om min tvätt och torktumlaren som inte ville fungera. Jag kokade lite smått av ilska, men främst var jag nog besviken på att den skulle lägga av just idag när jag hade så mycket tvätt.
Det var lite störande, men jag löste det ändå. Lägenheten invaderades med tvätt överallt. Två torkställ fylldes och ställdes ut på balkongen, shortsen hängde jag upp i gardinstången, lakan och påsklakan hängdes över stolarna och dörrar och några handdukar fick hänga på balkongräcket.
Tyvärr lyckades inte allt bli torrt, endast ungefär en tredjedel av all tvätt kunde vikas för en stund sedan. I och med att jag var och köpte lite mer kläder när allt låg i tvätten så har det nu gjort att min garderob är smockfull! Jag skojar inte, den är verkligen smockfull! Det får inte plats något mer och jag vet inte riktigt hur jag ska göra med det som ännu hänger på tork. Det kommer liksom inte få plats...

Här är i alla fall det som hittills blivit vikt.

34 par strumpor, 13 shorts, 13 sportbhar, 11 linnen, 13 träningstshirtar, 9 vanliga tshirtar, en jävla massa trosor... Ja, det var en hel del helt enkelt. Å mer kommer det bli när resten har torkat...

Härdanefter kommer jag tvätta en gång i veckan!

 

Som avslutning på detta inlägg tänkte jag bjuda på en bild som togs i helgen när jag och Martina grillade. Man skulle kunna tro att vi skulle bjuda halva Kalmar, men allt var till oss. På bilden saknas det dock 400 gram kött och paprikan & zucchinin som också grillades, grillen var änna lite liten ;)

 

Oxfilé och kyckligspett!

Kanongott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0