Lördag med underbart väder

Jag har en iställd väckarklocka i mig. Det var ett tag sedan jag sov längre än till klockan åtta. Det spelar ingen roll när jag än lägger mig, för sova länge på morgonen kan jag inte längre göra. Jag tycker ändå att det är riktigt gött att komma upp tidigt på morgonen. Dagen blir så lång och jag hinner med att göra massa saker. Jag tycker dessutom att det är betydligt mycket goare att vakna av mig själv än att bli väckt av ett alarm som tjuter.

Imorse startade jag min dag med lite NEK. Det gick åt skogen, men jag hade redan räknat med det. Det har varit så mycket annat och jag har inte haft tillräckligt med tid till att hinna med allt. Jag är ändå inte speciellt deppig för det.
Vädret har varit underbart idag och efter att jag hade avklarat NEK:en så tog jag en lång cykelrunda. Det är grönt överallt och luktar vår.

Fick ett kort på mig själv när jag cyklade.

Efter min runda på cykeln kom jag hem till ett kaos. Det var damm och smuts lite överallt i lägenheten. Fokus på att städa har det inte varit under veckan. Vi har istället koncentrerat oss på skolan.

Idag tog jag dock tag i saken och städade. Det luktar så gott när det är nystädat.

Några timmars slappande på balkongen med några tidningar fortsatte jag min dag med.

Framåt eftermiddagen satte jag på mig mina promenadskor för att få gjort min sjukgymnastik. Den går just nu ut på att gå snabbare promenader med en del tempoökningar. Foten ska belastas mer och jag ska springa kortare sträckor för att foten ska få känna på den hårda stöten som blir när jag trampar ner.
Det är fortfarande en speciell känsla för foten. Den tycker inte riktigt om det och jag vet inte hur jag ska tyda signalerna den sänder ut. Antligen så är det för att det är ovant eller så är det för att jag inte borde göra det, att den säger ifrån.

Det blev i alla fall en promenad längs Kalmarsgator.

När jag kom hem blev det en snabb dusch innan jag avled i soffan. Och i soffan har jag legat fram till för en stund sedan då jag istället förflyttade mig till sängen. Jag har haft lite smått ont i huvudet de senaste två timmarna och dessutom har jag varit lite slö. Ganska nyss kom jag på varför... Jag har inte ätit något idag. Klart som sjutton att jag inte fungerar normalt utan mat. Det är ju som att försöka köra en bil utan bränsle. Det enda jag fått i mig är en kopp kaffe. Inte speciellt mycket vätska heller. Ibland blir det bara så här. Jag har inte haft några hungerkänslor och då glömmer jag bara av att äta.

Jag har dock redan borstat tänderna, vilket innebär att ätandet och drickandet får vänta till imorgon.

För övrigt så är jag ledig imorgon med. Vad som händer då vet jag inte riktigt. Kanske tar en sväng till IKEA bara för att fördriva tiden lite.

Nu är det tv som gäller fram till att jag somnar och därför passar jag på att säga godnatt härifrån min säng.

 

Vi hörs imorgon!

Sov Gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0