Kanonbra torsdag

Det är dagar som den här som får mig att fortsätta kämpa när allt känns piss...
Idag har jag absolut ingenting att klaga på, dagen har varit underbar!

Det blev en sen natt, jag valde helt och hållet själv att vara vaken till fyra imorse. Det var mitt val och jag visste om att jag bara tre timmar senare skulle upp. Trots att jag var lite trött när jag väl gick upp så kände jag ändå att humöret var på topp. Eftersom min lillebror har min bil så var mamma snäll och lånade ut sin bil till mig. Jag blev därför tvungen att gå upp tidigt för att köra iväg henne.

Dagen fortsatte sedan med att jag åkte och slängde massa skräp och handlade lite mat.
För att få min kropp att komma igång på riktigt valde jag att gå ut i skogen och springa en sväng. Det blev en långsam joggingrunda på ca 5 kilometer. Benen var stela från gårdagen och jag kände för att ta det lite lugnare. Det blev även några stopp på vägen för att köra lite styrka och göra sjukgymnastikövningar.

 

 

Att få frisk luft var underbart och att dessutom bli pigg på köpet var ju kanon.

På väg hem stannade jag till och hälsade på farmor och farfars hästar. Japp, du läste rätt. Även en anti-häst-person kan faktiskt hälsa på dessa djur.

 

 

 

Trots att jag trivdes mycket bra i skogen så var det ändå ganska gött att komma hem till huset igen

 

Efter en lång och go dusch började jag plugga. Jag hade egentligen tänkt sitta i mitt rum, men efter mindre än ett dygn här hemma såg det redan ut som ett bombnedslag där inne.

 

 

Det låg saker överallt och jag valde att stänga dörren och sätta mig i köket istället ;)

Att plugga gick bra... fram till att jag blev lite trött och la mig på sängen. Vips, sådär jag 2 timmars sömn var gött. Slappt! Haha

 

Jag åkte sedan och hämtade mamma, handlade lite med henne innan vi drog hem igen.
Maten påbörjades därefter och jag kan inte säga annat än Fyfan va gött det blev!

 

Nu är det kväll och jag är tillbaka i mitt rum. Bombnedslaget har jag tagit hand om lite i alla fall, det är dock fortfarande kaos här inne. Egentligen är det kanske inte så konstigt. Jag har tagit med mig alla kläder jag kan tänkas behöva för mina 12 veckor här och det blev självklart en del.

Min lillebror har tagit över mina garderober och det innebär att jag inte har speciellt mycket plats att ha mina kläder på. En låda i garderoben, några skrivbordslådor och en hel del kvar i väskan ännu... Ja, det är så här det får vara ett tag framför... I alla fall tills G. & J. Nodlycke drar iväg på semester och jag flyttar till deras hus ett par veckor ;)

 

Imorgon är det fredag och jag har ingenting mer än plugg planerat. Jag kommer vara fast här hemma, utan bil... Men det ska nog lösa sig ändå. Jag behöver trots allt plugga och det är väl bara bra att jag inte kan komma härifrån ;)

 

Den här dagen har varit bra! Mycket bra! Det är dagar som den här som får mig att fortsätta kämpa i motgångarna. Dagar som den här, då jag gör det jag vill är guldvärda!

Jag har idag fått pluggat otroligt mycket, samtidigt som jag dessutom har tvättat ett par maskiner tvätt, sovit några timmar på dagen och dessutom varit iväg ett par gånger. Det har varit en bra dag och jag är helt övertygasd om att allt vänder nu. Jag har haft mina skitdagar och blickar nu framåt, framtiden ser ljus ut och jag kan inte vara annat än glad.

För att inte hela morgondagen ska sovas bort har jag nu bestämt mig för att ganska snart avrunda dagen.

Hoppas att din dag har varit bra och att morgondagen blir ännu bättre.

Kram ♥


Kommentarer
Postat av: Kalmarit

Gumman jag tycker om att du är glad. Din glädje jag ser i skolan får mig att bli glad.

Jag önskar dig en trevlig sommar och hoppas ppå att få träffa dig igen i höst.

2011-05-26 @ 23:16:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0