Måndag 7/11

Godmorgon vänner och fiender!

Att jag snart har hunnit vara vaken i 2 timmar märks verkligen inte. Jag är ganska så trött. Helst av allt skulle jag vilja lägga mig under täcket igen och bara blunda en stund... men det har jag inte tid med ;)
Trots att jag är ganska trött så känner jag mig ändå både stark och glad. Idag är det måndag, första timmarna på jobbet i eftermiddag, dugga i morgon och lite sånt.
Jag har en fullspäckad dag som kommer gå snabbare än snabbast.

För en stund sedan tog jag mig en lång och go dusch. Jag tror faktiskt att det abslout goaste och bästa med morgonen är att få duscha. Jag passade på att släppa ut mina inbakade flätor som suttit i sedan förra måndagen. Jäklar va mycket hår som rann av mig. Det var först nu jag fick ett perspektiv på hur mycket hår man faktiskt tappar på en vecka. Det var inte lite kan jag lova!
Jag tänkte försöka vänja av mitt hår från att bli tvättat varje dag. Det blir så fruktansvärt äckligt efter bara ett dygn, vilket gör att jag vill tvätta det igen. Det har blivit en ond spiral. Håret har vant sig vid att bli tvättat varje dag och då producerar hårbotten mer fett, för schampoo torkar ut hårbotten. Japp, det är faktiskt sant.

Jag passar i och med min förändring av hårtvättningen på att även ta bort schampoo och bara köra med balsammetoden. Jag vet flera som fått mycket finare hår och lockar av det. Jag tänkte ge detta ett försök. Jag saknar mina lockar och mitt självfall och skulle nästan kunna göra vad som helst för att de ska komma tillbaka.
Nytt balsam utan silikon införskaffades igår. Nu är det bara att bita ihop, låta tiden gå och om några veckor göra en utvärdering och se om håret mår bättre.

 

Ha en underbar dag!

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0