Nu är det jul här i mitt hus.... Nananana

Nä, någon vidare sångröst har jag absolut inte... Men jul är det ändå här i lägenheten.
Idag åkte de sista tomtarna upp.

Jag tycker det är mysigt med massa lampor som lyser upp överallt.



I år får det bli två stjärnor och en adventsljusstake i mitt fönster. Även en julgardin åkte upp. Lite ovant är det med en kappa. Funderar på om jag tycker om det eller inte. Har gardinlängder i klädkammaren som kanske åker upp istället. Jag vet liksom inte vad jag tycker om den som sitter uppe ;)

För övrigt så mår jag bara bra. Var på ABC en sväng imorse. Det var dags för provtagning och EKG. De tog 12 rör blod... och sedan svimmade jag.
Min kropp klarade idag inte av att förlora så mycket blod. Inte för att det är mycket egentligen, men ändå.
Jag får skylla mig själv att jag inte åt innan jag gick dit. Men seriöst, jag skulle vara där halv tio. Det finns ju ingen möjlighet i världen att jag skulle hinna äta innan dess. Jag hatar att äta på morgonen, det går bara inte!

Jag överlevde ändå, trots att jag var lite smådarrig i kroppen efteråt. Läkaren, Per, tvingade i mig en macka när jag var där.
EKG var det dags för därefter. Min puls var enligt läkaren lite låg. Den låg på 59slag/minut. Jag fick frågan om jag tränar ofta. Hahaha, jamen visst. Min fot tillåter ju mig att träna liksom. "Näää, jag är slappast i hela Kalmar" blev mitt svar.

Om två veckor får jag provsvaren. Det ska bli kul att se om de visar om jag är frisk eller ej.
På torsdag ska dessutom ätstörningsdiagnosen ställas. Undra vad det blir. Skulle mest kunna gissa på UNS. Jag uppfyller inte alla krav för varken anorexia eller bulimi.
Vad det blir för behandling återstår också att se. Öppenvård? Dagvård? Hmm... många frågor som jag snart får svar på.

Nu ska jag titta på tv och njuta av lugnet.

Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0