Snackar gojjja

Mina fluoxetin är snart ett minne blott.
Alla de biverkningar jag fick av tabletterna gjorde att jag idag tog upp saken på ABC. Det bestämdes snabbt att jag skulle byta medicin. Nedtrappning av Flouxetin är nu påbörjad. Jag kommer äta en tablett varannan dag samtidigt som jag börjar med Venlafaxin 37,5 mg/dag.
När nedtrappningen av Flouxetin är klar (om en vecka) ska jag höja dosen av Venlafaxin till 75 mg. Uppföljning på detta kommer ske den 13/12.
Jag har dessutom fått Atarax utskrivet. Det är en medicin som tar bort den värsta ångesten och som dessutom kommer göra mig trött. Denna kommer inte användas regelbundet, utan bara när jag känner att det behövs. Förhoppningsvis kommer jag kunna sova bättre de nätter då det känns lite jobbigt...

Järntabletterna är Niferex. En tablett om dagen i åtta veckor och sedan är det dags för nya blodprovet för att se om det förbättrats.
Att jag lider av kraftig järnbrist kommer absolut inte som någon nyhet. Jag kände det på mig... Något inom mig sa att det var så.
Mitt blodvärde låg endast på 137, det är ett normalt värde för en kvinna... men för mig som i vanliga fall brukar ligga runt 170 så var det lite lågt. Det är ett tecken på att jag inte riktigt sköter maten som jag ska... men det är väl ingen nyhet för någon längre.

Förhoppningsvis mår min kropp lite bättre av extra järn och ändring av medicin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0