Dålig start på dagen

Idag har dagen startar dåligt. Jag var svintrött när det var dags att gå upp, trots att jag sovit i 9 timmar.
Jag laddade kaffebryggaren, tog en lång dusch och längtade till dagens första kopp kaffe. Kläderna åkte på och jag gick till köket för att njuta av det svarta guldet...
Klart som fan hade jag glömt trycka på kaffebryggaren. Skit också!
Kaffet blev försenat, men istället fick jag en mysstund med mina små gnagare. Lite godis i form av solrosfrön och russin hamnade i burarna. Ost i och lite sallad fick ätas direkt ur min hand.
Det var mysigt. Jag försöker spendera mycket tid med mina små hamstrar. Tyvärr vet jag inte hur länge jag är ägare till två stycken. Chim-Chim's knöl blir bara större och större och idag såg jag att hennes ena öga såg annorlunda ut. Detta är lite tungt för mig som ägare, men tyvärr är det sånt som händer. Cancer hos hamstrar är vanligt, det är mer ovanligt att de inte får cancer. Jag är helt övertygad om att det är just cancer som Chim-Chim lider av. Jag vill nu bara njuta av tiden tillsammans med henne.

Kaffet blev klart... Och jag fick min efterlängtade kopp. Termosen laddades , tänderna borstade och jag drog iväg till skolan.
I föreläsningssalen upptäckte jag att jag spillt kaffe på tröjan. Jäkla klantskalle!

Den här morgonen kunde startat ganska så mycket bättre... Men jag mår ändå lite bättre idag än jag gjorde igår. Förkylningen börjar försvinna, och detta är något som känna viktigare än att h en bra morgon....

Jag sitter just nu på föreläsning i skolan, lite småsegt är det allt men när klockan tolv är föreläsningen över och då kan jag hitta på något roligare, typ plugga hemma ;)

När jag var som mest bitter i morse tog jag ett kort... Passa på att njuta av en bitter Malin. Eller nått sånt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0