Min blogg = min plats!

Det här är min blogg och mitt rum där jag släpper lös mina känslor. Detta är stället där jag skriver av mig och får ur mig det som tynger mig.
Bloggenstatistiken ökar varje dag och det är både roligt men ändå skrämmande. Jag har absolut ingen koll på vilka som läser det jag skriver här. Det är lite läskigt!!

Jag har hört bakom ryggen att det jag skriver här väldigt ofta misstolkas.  Det är så förbannat tråkigt rent ut sagt. Bara för att jag tex skriver en dag att jag känner mig nere på grund av jag sovit dåligt så innebär inte det att hela min värld håller på att rasa samman. Bara för att jag skriver att jag tar med pannkakor till skolan och att mina kompisar direkt började äta av dem betyder inte att de äter upp min mat. Jag äter själv av det också!

Jag förstår självklart att det finns personer som blev lite chockade när jag släppte "nyheten" om mitt mående... men jag lovar att det abslout är på väg åt rätt håll.

Jag och mina föräldrar pratar nästan varje dag, de vet vad som händer och hur jag känner mig. Jag har bra kontakt med dem och vet att de alltid finns för mig. Jag är helt övertygad om att både mamma och pappa skulle kunna sätta sig i bilen mitt i natten för att komma till mig om det var det jag ville.

Snälla, låt mig skriva hur jag tycker och tänker utan att misstolka allt. Är det något som är oklart eller som verkar konstigt så skriv hellre en kommentar här så kan jag förklara bättre...

Jag äter, sover, pluggar, träffar kompisar, lagar mat, bakar och lever som vilken annan 20-åring som helst...
Snälla, sluta misstolka allt som skrivs här!

Tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0