Viktor skriver

Tja tja, Viktor här.
Malin somnade för en stund sedan bredvid mig. Undertiden hon sover så sött så tänkte jag skriva lite här på hennes blogg. Det här med att blogga är nytt för mig men jag har tidigare varit med när Malin skrivit några inlägg så det ska nog det borde gå även för mig att få ihop ett inlägg.

Jag pratade med Malin i eftermiddags. Hon lät lite nedstämmd och var kort i svaren. När vi hade lagt på så var jag inte nöjd. Jag är rädd om min vän och därför tog jag med mig lite mat från kylen och gick till henne. Jag visste att hon skulle vara ensam hela helgen och när jag hörde att hon inte mådde bra ville jag kolla läget.
Jag möttes i dörren av en trött Malin som var lite nere. Hennes ögon var rödsprängda av tårar som runnit. Det var jobbigt för mig att se.
I köket tog jag plats medan Malin satt helt tyst i soffan. När middagen var klar frågade jag om hon ville äta men det var inte så positiv respons på det. Hon försökte äta men idag var det lite svårare än vanligt. Jag såg hur hon led och ville inte pressa henne att äta maten som jag lagade.
Hon blev däremot tvungen att äta lite. För mig räckte det att hon fick i sig något. Denna gång blev det en Varma koppen. Jag hade önskat att hon hade ätit mer men idag gick det tydligen inte. Tårarna rann för det mesta och jag ville bara hålla om henne.
Malin frågade om jag ville stanna kvar och sova här i natt. Jag är rädd om henne och svarade Ja utan att tveka.
Jag och Malin pratade en stund innan hon somnade. Hon förklarade och beskrev det som hon kallar för "Hjärnmonstret". Jag kan inte föreställa mig hur det är. För mig är det naturligt att äta.

Tänk om flickan hade förstått att hon är fin och underbar som hon är. Tänk om hon bara kunde bli av med "Hjärnmonstret". Det är jobbigt för mig att se henne må som hon gör.

Hela sängen är full med den tvätt som Malin tvättat idag. Jag ska försöka få bort allt, det kommer säkert inte hamna på rätt ställe, men jag tror ändå att Malin blir lite glad att jag försökt hjälpa henne.
Jag ska sedan väcka henne, se till så att hon borstar tänderna och sedan bädda ner henne i hennes säng.

Jag hoppas inte att Malin nu blir arg för att jag har gästbloggat.

//Viktor


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0