Kvällstjöt

Visst är det underbart att somna till tidigt på kvällen, sova några timmar för att sedan vakna igen och vara pigg.

Det där är vad som nu hänt mig. Jag var sjukt trött redan när jag kom hem från sjukhuset, men trots det lyckades jag få till några timmar med ekonomiböckerna. Tyvärr var klockan bara åtta när mina ögon stängdes, då var det dags för mig att somna...

Nu, för snart en timma sedan, vaknade jag igen. Lite världelöst att helt plötsligt vara pigg... Passade på att kolla mailen i mobilen när jag ändå var vaken. Den fanns några fina mail i inkorget, ett litet leende på läpparna dök fram och jag kände helt plötsligt att det inte gjorde speciellt mycket att jag inte kunde somna om.

Det är ganska mysigt att ligga under ett varmt täcke och titta på film. Jag har de senaste dagarna införskaffat några nya filmer, så nu måste jag liksom hitta lite tid till att titta på dem ;)
Imorgon ska jag möta upp mina fina brudar i skolan redan klockan 08.00 för att hinna med att plugga några timmar tillsammans innan föreläsningen. Detta medför alltså att jag måste upp tidigt, redan vid halv åtta ringer min väckarklocka och fem i åtta ska jag lämna lägenheten för att hinna i tid till skolan... Det kanske låter sjukt, men att gå upp vid den tiden är ganska jobbigt. Lite tidigt...!

Nä, nu ska jag bara kolla läget i inkorgen på skolmailen innan jag lägger i från mig datorn och sätter på filmen "Fast & Furious 5"

Godnatt mina vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0