Lyckat!

Sådär ja, bra jobbat Malin! Mycket lyckat att du nu sovit bort hela eftermiddagen. Idiot, misslyckade jävel! Vad fan ska jag nu göra inatt om jag nu inte kommer kunna sova?
Jag sov visserligen väldigt dåligt inatt, var uppe flera gångar och kunde inte slappna av. När dessutom grannarna började låta vid kvart över sju så gav jag upp.
Jag lämnade då sängen, tog tag i mina ekonomiböcker och började plugga. Det var lite mysigt att sitta invirad i täcket på soffan och sätta igång tankeverksamheten.
Klokare blev jag nog inte, men det kanske berodde på att jag pluggade på sånt som jag redan kunde. Oooups ^^
Det var trots allt ganska härligt att plugga.

Strax innan tio la jag av med allt, tog en dusch, gjorde mig i ordning och hoppade upp på cyckeln. Det var ju praktiskt att håret torkade på bara någon minut. Tack stormen!
Dagens mål var att hitta några nya lampor. Det blev en sväng i diverse olika affärer, men några timmar senare kom jag hem med tre lampor som snabbt placerades ut i hallen, köket och på mitt nattduksbord. Kul att byta ut saker ibland.

Annars har det inte blivit gjort så mycket vettigt här, jag rensade min frys och de få sakerna som jag ägde som fanns i kylskåpet. Lite åkte i en påse och ut i sophuset,  lite strukturerades om.
Ja, men sedan jag jag ju som sagt sovit i lite för många timmar också. Men så kan det bli... Nu är jag vaken och ska förmodligen fortsätta plugga några timmar till innan jag ger upp för idag.
Imorgon är jag ledig och då blir det *plugga som ett jävla as*!

Hörs senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0