Tentaplugg på hög nivå

Tentan kommer närmre och närmre och pluggtimmarna förökar sig hela tiden.

Jag är nu inne på slutspurten, på tisdag är det dags för tenta och jag ska visa hur mycket jag har lärt mig på dessa fyra veckor som kursen pågått.
Det är mycket hela tiden, men samtidigt känner jag att pusselbitarna faller på plats mer och mer. Jag fattar hela tiden mer och ett sorts lugn har kommit till mig. Den där extrema tentaångesten som de flesta studenter brukar känna av har denna gång hållt sig borta. Jag vet inte om det är ett bra eller dåligt tecken, men jag känner ändå att det känns ganska så bra.

Att både jag och Martina snart har tenta märks verkligen. Vi tillbringar många timmar framför våra böcker och detta gör att vardagssysslor blir lidande. Det är nu två veckor sedan det städades sist här i lägenheten och jag lovar att det är så långt ifrån rent det kan vara. Vi tittar just nu på skiten, på dammråttorna i hörnen, på alla de hårbollar som samlats lite överallt och suckar högt. Ingen av oss känner att vi har tid till att städa. All fokus ligger på att plugga.

Vi har sagt "På tisdag efter tentan gör vi det". Allt ska ske efter tentan...
Jag vet inte riktigt hur jag nu ska hinna med allt. Det ska städas, tvättas fyra veckors tvätt, handlas och så vidare. Just nu vet jag inte riktigt om jag längtar till tentan är över ;)

Vi struntar just nu i om det ser ut som ett bombnedslag här hemma. Det är bara vi som blir drabbade och jag lovar, jag går gärna runt i ett bombnedslag ett par dagar till för att istället kunna plugga inför tentan.
Lite skit i hörnen gör väl ingenting, dammråtttor kan också vara mysiga... eller nått sånt ;) Haha
Att det bildas en tjock matta av dammet är trots allt ganska mysigt då golvet i vanliga fall är extremt kallt. Lite positiva saker har jag allt hittat med att inte städa ;)

Nu till alla mina kloka och smarta vänner (och kanske till och med fiender?) som läser min blogg.
Bör jag oroa mig om det ser ut såhär i taket i badrummet?


(MÖGEL!!)

Nu måste jag fortsätta plugg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0