Torsdag 8 september 2011

Godkväll!

 

Idag har timmarna bara sprungit iväg.

Jag vaknade av mig själv vid halv åtta imorse. Gött att kunna vakna tidigt utan att känna mig som en zombie. Efter en frukost, bestående av mannagrynsgröt och bär, så var jag på topp.

 

En stund framför tvn med en kopp kaffe blev det innan klockan hade blivit så mycket att det var dags att cykla till Giraffen för ett besök på Systembolaget.

 

Men lite vin i väskan kände jag mig redo för att starta dagen på riktigt. Vinflaskan korkades upp, oxfilén åkte in i ugnen, förrätten gjorde, vinglaset fylldes på… och så höll det på ett tag. Hamsterburarna städades, lägenheten städades och vinglaset blev fortsatt påfyllt.

Helt plötsligt var klockan två och vinflaskan var slut. Jag måste faktiskt erkänna att det kändes lite i huvudet. Det var ett tag sedan jag sänkte en hel vinflaska själv…

Men, jag däckade aldrig! Istället tog jag en kort paus från drickandet, pratade en stund i telefon och bara njöt av att höra bästa kompisens röst.

 

Vid tre-tiden kom Annahita hit. Tillsammans gjorde vi klart födelsedagspresenten till Matilda. En stor korg med massa saker i; ansiktsmask, kaffe, choklad, avokado, keso, knäckebröd, sminkborttagningskräm å sånt som är bra att ha liksom.

 

 

God mat åt vi också.

 

 

 

 

Mätta blev vi och i soffan hamnade vi. Lite tjöt, facebookade och några frisyrer senare blev jag ensam igen. Brudarna vände hem till sig strax innan halv tio.

 

Nu är jag alltså själv igen. Dagens andra vinflaska öppnades till maten. Tyvärr körde både Annahita och Matilda bil, vilket gjorde att jag ensam fick dricka… Vinflaskan är snart slut och jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Två flaskor vin själv, det är kanske lite för mycket. Den första flaskan var lätt att svepa, vitt vin är så otroligt mycket godare än rött. Den andra flaskan var/är rött och det är lite svårare att dricka. Jag är inte så förtjust i rött vin, men man ska väl lära sig att dricka de också.

 

Även om jag absolut inte känner mig full nu så räcker det att titta på mig för att se att jag faktiskt är påverkad. Kroppen är rödflammig, som den alltid blir när jag får alkohol i kroppen, och ögonen är röda. Jag mår kanon nu, men frågan är hur det känns imorgon ;)

Jag är rädd för att jag kommer vara bakfull as hell, men det får jag ta. Det är ju trots allt ingen som tvingat mig att dricka denna mängd vin liksom.

 

Nä, nu ska jag se till att få i mig de sista som finns kvar i flaskan innan det är dags att tvätta bort sminket, borsta gaddarna och hoppa i säng. Imorgon är det skola som gäller.

Kram och nattinatti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0