Trött på detta!

Jag är trött på detta nu, låt mig bara göra som jag vill!

Jag har tröttnat på att det finns personer som klagar på att mig om jag inte ätit på en hel dag. De är alltid massa snack om att man måste äta och liknande... men seriöst! Vill inte jag äta så låt mig slippa. Jag äter inte om jag inte är hungrig! Låt mig gå utan mat en hel dag om det är det jag vill. Jag lovar att jag knappast kommer avlida om jag inte får i mig någon mat under hela dagen. Jag lovar att jag knappats går ner 700 kilo och ser ut som ett skelett om jag hoppar över maten.
Jag bestämmer helt och håller över mig själv och mitt liv. Jag har mina perioder då jag knappast är hungrig.
Det går dessutom att lura magen genom att dricka varmt... ibland kanske det finns en anledning till att jag dricker mycket kaffe vissa dagar. Det är dagar då jag inte VILL äta. Japp, jag tycker verkligen inte att det är så viktigt med mat. Så länge jag känner mig pigg och glad samt klarar av skolan och vardagen så orkar jag inte bry mig om att äta varje dag. Det är bara enligt mig helt onödigt!!!

Så snälla, låt mig bara vara och göra som jag vill!
Jag accepterar självklart de personer som tycker att jag är störd och dum i huvudet som håller på såhär, alla får ha sina egna åsikter!
Men snälla, sluta bara gnälla på mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0