Onsdag igen

Jag passar på att skriva några rader här när jag ändå blev tvungen att starta datorn för att skriva ut lite material till morgondagens föreläsning.

Det är redan onsdag, mina dagar har bara försvunnit. Det har varit en mycket bra start på veckan. Jag har tagit tag i vissa saker, blivit förstådd och gråtit massa glädjetårar, både av lycka och lättnad. Att det skulle bli såhär som det blev hade jag aldrig kunnat tänka mig, men jag är ändå väldigt glad att det händer något.

Mina dagar består av mycket plugg och några sjukhusbesök.
Idag var jag på blodgivarcentralen för att bli av med lite blod. Allt såg bra ut, jag var lättstucken och värderna var lite för bra för att vara kvinna.
Blodvärdet: 169
Blodtryck: 120/70
Puls: 69

Ja, men enligt dessa värden är jag frisk. Att mitt blodvärde ännu en gång var "för bra" för att vara kvinna gjorde att jag ännu en gång slapp dessa jäkla järntabletter som alla säger är så hemska. Detta var 9 gången jag lämnade blod och jag tycker bara det blir härligare och härligare för varje gång som går. Kroppen känns renare och jag mår så mycket bättre.
Det är dock endast två månader sedan jag lämnade blod sist, så egentligen enligt reglerna så skulle inte jag fått lämna blod idag... men när jag för ett par veckor sedan beslutade mig för att byta blodgivarcentral så följde inte mina papper med till den nya. Här i Kalmar fanns det helt enkelt inga uppgifter alls på mig.
Idag var det egentligen meningen att jag endast skulle lämna några rör för att de skulle kunna ta reda på min blodgrupp osv, men när jag kom dit så blev jag tillfrågad om jag kunde tänka mig att lämna blod direkt då det var blodbrist.
Självklart ställde jag upp och sträckte ut min arm. Mitt blod kommer ligga och vila fram till att proverna som de dessutom tog är klara.
Hade jag fått så skulle jag gärna lämnat blod oftare, men nu finns det regler och de är till för att följas...!

Nu blev det mycket snack om blod... men så kan det bli ibland.

Jag ska nu skriva ut några papper innan jag tänder massa ljus och myser framför soffan med ett glas vin. Det är ju trots allt lillördag ;)

Puss på er alla därute, jag återuppstår i mitten på nästa vecka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0