Värt?

I den kursen som jag läser just nu så har vi frivilliga inlämningsuppgifter som man kag göra. Dessa uppgifter ger sedan 0,5 poäng till tentan. Jag har hittills gjort alla, men nu funderar jag seriöst på att banga en uppgift!
Den uppgift som jag nu ska börja med är på engelska, en kort lite text om två bönder som odlar vete. Man ska räkna ut vem som efter årets slut har skördat bäst och på så vis tjänat mest pengar. Allt hade väl varit lugnt om man bara skulle skrivit svaren på svenska, men nu får vi inte göra det. Engelska ska användas och nu måste jag helt enkelt ta reda på massa termer och uttryck för att kunna lösa uppgiften. "Ackumulerade avskrivningar" ja men det ordet har jag ju sagt jätteofta på engelska innan... eller inte!

Den här uppgiften ger visserligen 1 poäng till tentan, men är det verkligen värt att lägga massa tid på den när det knappt ger någon fördel?
Jag tror det får bli en liten paus från plugget, skriva ut den andra inlämningsuppgiften som är gjord och fundera lite på om jag ska göra eller hoppa över den här som jag sitter med nu...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0