Nattuggla

Det har gått ett tag sedan jag skrev här sist. Mycket har hänt!

Efter att jag blev utskriven åkte jag till Göteborg. Jag ville hem till familjen, trots att jag var där bara en och en halv vecka tidigare.
Jag ville ta en paus och bli lite ompysslad. Tiden på sjukhuset var jobbig och alla mina tabletter slogs ut. Helt plötsligt var jag ostabil och kände hur deppig jag blev. Jag spenderade de flesta nätter hemma hos Jens och Jocke. Jag fick attack efter attack. Var ute och sprang barfota mitt i natten medan regnet öste ner.

Dagarna varierade jag med att vara hos familjen och hos J & J.
Att bara få vara utan att behöva höra någonting var sjukt härligt. Trots att jag under mina dagar på sjukhuset inte gjort något speciellt så var jag ändå utmattad.
Det var väldigt gött att vara hemma och ta det lugnt. Ingen mat som behövde lagas. Inget jobb som kallade. Jag fick vila upp mig helt enkelt!

Annandagpåsk var jag tillbaka i Kalmar igen för att jobba. Sedan dess har dagarna sprungit iväg. Jag har jobbat en hel del, samtidigt som jag packat ihop mitt liv. Flytten kommer närmre och närmre.
Igår, torsdag, spenderade jag hela dagen, efter läkarbesöket på ABC, genom att skruva isär min loftsäng, packa ner allt som låg i mina byråer och tömma garderober. Det är tomt nu.
Madrassen ligger numera på golvet.
Kvar i rummet är också soffan, tvbord, tvbänk, tv och en garderob.
Alla tavlor är än så länge kvar på väggarna.
Snart flyttar jag!

För tillfället är det mitt i natten och jag ligger i sängen och vrider och vänder på mig på grund av smärtor i kroppen.
I onsdags hade jag en jobbig dag på jobbet. Jag drog pall hela dagen. 9.00-16.15...
Det var tungt och jag fick sitta på huk, böja mig, klättra och ha mig för att få upp alla varor.

Den dagen tog mycket energi och jag har haft ont i kroppen sedan dess.
Idag blev det nio timmar på jobbet. Det var relativt lugnt, men att göra fanns det allt.
Jag var utmattad när jag kom hem och därför la jag mig direkt.
Jag somnade vid halv elva. En timme senare vaknade jag igen. Sedan dess har jag varit vaken.

Jag funderar på om jag ska ta mina sömntabletter. Egentligen är det för sent att ta de nu. Jag ska upp om sex timmar och om jag tar mina tabletter så kommer jag få för lite sömn och därmed vara trött...
Men tar jag de inte så kommer jag istället ligga här, ha ont och inte kunna sova. Frågan är vad som är bäst. Jag kommer vara trött vilket fall som helst...

Jag tror det bästa är att ta några smärtstillande och sedan mina sömntabletter. Då kommer jag helt enkelt somna senast en kvar efter att tabletterna är svalda.

Bara för att jag nu har haft tråkigt ett tag så passade jag på att ta lite kort. Jag upptäckte att jag inte tvättar bort sminket.... Men det struntar jag i just nu. Jag ska sova! ;)

Puss och Godnatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0