Utskriven

Igår blev jag utskriven från sjukhhuset. Det var väldigt skönt att få lämna avdelningen. Självklart hade jag stannat kvar om det var så att jag fortfarande varit dålig!

Mina prover visade på att infektionen i kroppen var på väg åt rätt håll. Jag kände mig piggare och gladare. Skiktröntgen visade inte på något dåligt. Det visade dock att jag tydligen haft en del njurstenar på grund av mitt dåliga skick jag varit i. Det är inte så konstigt att jag mått dåligt.

Strax efter frukosten fick jag klartecken på att jag kunde skrivas ut. Det var en underbart bra nyhet. Jag blev så glad!
Antibiotika ska ätas i en vecka och efter det ska jag tydligen vara friskt.

Jag har haft det bra på sjukhuset, trots att jag haft sjukt tråkigt. Världens största kramar till alla underbara människor som hört av sig. Det har betytt otroligt mycket!

Från underbara arbetskamraterna fick jag en liten krya-på-dig-present

Jag har sagt det tidigare, men det går inte att säga det för många gånger:

Jag har världens bästa arbetsplats och arbetskamrater!

Tack ännu en gång ♥

 

Jag valde att ta en sväng till jobbet när jag kommit hem. Det var underbart att komma dit, mötas av massa kramar och glada arbetskamrater. Jag blev extra glad av att komma dit. Det betyder otroligt mycket att de bryr sig!

 

På eftermiddagen valde jag att lämna Kalmar. Jag skulle egentligen jobbat idag, men efter ett samtal med chefen så kom vi tillsammans fram till att det absolut bästa för mig var att inte jobba. Jag är därför ledig hela påsken. Tågbiljetten beställdes och igårkväll kom jag hem till min familj.

Det är skönt att vara här. Jag behövde komma bort från allt!
Om två veckor får jag tillgång till lägenheten, om jag nu känner för det. Det ska bli skönt! Jag längtar otroligt mycket. 66 kvadratmeter för mig själv. Relativt nytapetserad. Det ska bli underbart att få något eget :)

 

Nu ska jag fortsätta ligga här på soffan och titta på tv.

Lillebrorsan lånade min bil och alla andra är ute på vift. Jag är alltså billös och ensam... men det är väldigt skönt det också. Jag har inte så mycket energi och behöver vila mycket för att kroppen ska kunna återhämta sig helt och hållet.

 

Glad påsk på er alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0