18 mars 2012

Jaha, söndagskväll igen. Veckorna bara springer iväg utan att jag hinner reagera.
Idag har jag jobbat, det blev en kort dag på endast fyra arbetstimmar. För mig passade det bra med en kortare dag för just idag har jag varit lite känslig. På jobbet lyckades jag bita ihop och ta kul, men nu under eftermiddagen och kvällen har jag bara legat på soffan och tagit det lugnt, kollat lite på film och bara vilat.

En attack pågår just nu. Jag är sjukt varm, ögonen ser skumma ut och jag känner mig sådär konstig. Mina tabletter är redan tagna så nu får jag bara vänta och hoppas att det går över snart. Är det så att et tar lång tid och jag känner att det inte fungerar så kommer jag absout inte tveka på att ta mina sömntabletter. Det är liksom bättre att avsluta denna dagen och få en ny start imorgon än att bara ligga här och vara sädär hängig.

Förutom denna attack så måste jag ändå säga att livet är bra gött. Det händer så mycket bra saker och det är helt otroligt gött. Jag kan knappt förstå vad jag håller på att hända. Det känns konstigt, men samtidigt underbart bra!

Imorgon är det måndag, en helt ny vecka och för mig innebär det absolut inget speciellt. På mitt schema står det jobb, 12-20.30, men mer än det har jag inte inplanerat.
Det får bli en lugn morgon imorgon för att långsamt ladda upp inför arbetsdagen.

Nu ska jag fortsätta titta på MTV och "I used to be fat"

Godnatt ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0