Beach 2012

Nu kanske du trodde att detta inlägg skulle handla om hur jag skulle komma iform inför sommaren...?

Det är i alla fall helt fel!!!

Vi är nu inne i mitten på mars, det är vår ute. Vårjackan som varit på hela vintern kan äntligen hänga kvar på kroken. Äntligen kan man gå i t-shirt ute utan att frysa.
Det pratas mycket om vilka träningsmetoder och dieter som ska användas för att trimma till kroppen innan det är dags att hoppa i badkläderna.

Även om det hela tiden pratas mycket så försöker jag ignorera allt. Jag vet att jag är väldigt känslig och kan lätt falla in på fel spår. Hur många gånger tidigare i mitt liv har jag liksom inte tränat som en idiot och ätit som en död person?
I år kommer det absolut inte bli något sånt för mig. Jag vet att jag får lida och ha ont om jag tränar och att börja mixtra med maten kan stå mig dyrt.
Jag har redan nu kommit lång i min behandling av ätstörningen och depressionen. Jag vet vad som är rätt och fel, men trots detta har jag extramt svårt för mat vissa dagar. För mig gäller det att fortsätta vilken dag, tid eller årstid det än jag. Jag måste tänka långsiktigt!

Iår kommer jag strunta i allt som har med beach 2012 att göra. Jag varken vill och får bry mig. Det är inte värt att få dåligt för att bli av med några kilon...

Jag kommer fortsätta leva som jag gör nu, tänka positivt och hoppas på att jag år 2022 kan känna mig redo att möta sommaren igen.

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0