Här ska det faktiskt vara en rubrik...

Ojojoj, vilken dag!!!

Igår när det var dags att sova hade jag en fruktansvärd smärta i min fot. Det var liksom en nära-döden-upplevelse. Jag bara låg i min säng och försökte stänga av smärtan, men det gick åt helvete. Jag provade med både voltaren och diklofenak, men de där satans tabletterna fungerar inte alls. De är på tok för svaga!
Det var en jobbig kväll och jag ville bara somna. Jag tog min sömntabletter för att somna... men som vanligt tog det nästan två timmar tills jag somnade.

Tillslut stängdes mina ögon och jag sov gott hela natten.
När jag vaknade imorse trodde jag faktiskt att jag skulle tuppa av. Kroppen kändes konstig, jag var yr, kände mig sådär hög som jag blir när jag tar för många smärtstillande. Det var en obehaglig känsla. På jobbet var jag ganska borta. Jag såg inte klart och den där konstiga känslan i kroppen var kvar hela tiden.
Väl hemma igen bara jag skakade, jag fattade ingenting. Samtidigt som jag pratade i telefon så kom jag på att jag inte tagit min medicin på tre dagar.

Personen i andra luren, som för övrigt en en person som hjälp mig väldigt mycket, förklarade för mig att det inte var så konstigt att jag reagerade som jag gjorde.
När jag för snart tre timmar sedan tog en dos tabletter trodde jag faktiskt aldrig att något skulle hända. Jag trodde absolut inte att det var tabletterna som gjorde att jag mådde som jag gjorde...

Men se på sjutton. Nu mår jag återigen som en gudinna. Humöret är på topp och den där skumma och konstiga känslan i kroppen är borta! Det var alltså tabletterna som gjorde att jag kände mig mer död än levande.
Av det här har jag lärt mig att jag absolut inte får glömma min medicin!!!

Nu ska jag snart ner och hämta tvätten, men först ska jag titta klart på kontoret på TV4...

Puss och hej! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0