Prover

För drygt en vecka sedan var jag på ABC och lämnade nya prover. De togs många rör blod...
I tisdags när jag träffade min läkare fick jag reda på mina provresultat.

Järnvärdet var för lågt. Det låg på 8 och normalt är 9-34. 100 dagar med järntabletter har jag nu framför mig. Förra provet som togs i oktober låg mitt järnvärde på 6,5 så det har blivit lite bättre i alla fall.

Blodvärdet hade stigit från 136 till 142. Även om detta blodvärde är normalt för en kvinna så är det ändå för lågt för att vara mig. Jag har varit blodgivare i tre år och mitt blodvärde har aldrig legat under 170!

Varför mina prover fortfarande var lite dåliga är lite skumt. Jag tycker ändå jag har skött mig med mat och dryck relativt bra...
Om några månader är det dags för nya prover. Förhoppningsvis visar det på lite bättre siffror.

Jag har sedan två veckor tillbaka haft sömntabletter. Dessa har inte fungerat så bra. Jag har inte kunnat somna inom den tidsintervallen som jag borde. Därför är nu sömntabletterna utökade med 1/2 tablett till. Dessutom ska jag ta tre stycken lugnande tabletter för att kunna komma ner i varv innan det är dags att ta sömntabletterna.

På grund av smärta i foten har jag de senaste dagarna behövt ta en hel del smärtstillande.
Jag gjorde magnetröntgen i tisdags. Nästa vecka får jag svar på om det visar något.

Mitt liv är fullt med massa tabletter. 10 tabletter varje dag. Det är helt galet. Men är det de som krävs för att jag ska må bra och få sova så får jag acceptera läget.

Nu ska jag lägga mig på sängen och inta mina kvällstabletter!

Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0